Bestellen / verzenden

Als ik vandaag bestel, wanneer heb ik mijn bestelling dan thuis?

Iedere bestelling die je voor 17:00 uur plaatst, heb je de volgende werkdag in huis. We zijn hierin echter wel deels afhankelijk van onze verzendpartner PostNL.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Wanneer je voor meer dan € 35,- bij ons bestelt, dan is het verzenden gratis. Voor iedere bestelling onder de € 35,- betaal je slechts € 3,95 aan verzendkosten. T-shirts retourneren is daarentegen altijd gratis.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Jazeker! Ieder pakketje dat we versturen heeft een track en trace code om de zending te volgen.

Als je 1 of 2 t-shirts bestelt, past het pakketje door de brievenbus en hoef je dus niet thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen.

Retourneren / annuleren

Hoe werkt retourneren?

Retourneren werkt eenvoudig en is altijd gratis. Bij Wheel and Cotton heb je 90 dagen bedenktijd om je bestelling terug te sturen, mits deze natuurlijk ongedragen, ongewassen, etc. is. Klik op deze link om je producten te retourneren, de rest wijst zich vanzelf.

Hoe annuleer ik mijn bestelling?

Hoewel we het natuurlijk jammer vinden dat je van je koop af wilt zien, kan je jouw bestelling uiteraard annuleren. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug na het retour sturen?

We proberen de retouren zo snel mogelijk te verwerken nadat we ze ontvangen hebben. Je ontvangt altijd binnen 14 dagen het openstaande bedrag retour.

De t-shirts

Van welk materiaal zijn jullie t-shirts gemaakt?

Onze t-shirts zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Elastaan zorgt ervoor dat de t-shirts hun vorm behouden, elastisch zijn en daarom strak aansluiten op je lichaam.

Krimpen de t-shirts na het wassen?

Alle t-shirts zijn ‘pre-shrunk’. Dit betekent dat de stoffen tijdens het productieproces een aantal keren worden gewassen om de krimp uit de stof te halen. Onze t-shirts krimpen dus minimaal na het wassen.

Hoe moet ik jullie t-shirts wassen?

De t-shirts kun je op maximaal 60 graden wassen. Maar let op, bij het wassen op lagere temperaturen blijven ze langer mooi. Daarnaast mogen de t-shirts gewoon in de droger.

Betalen

Op welke manieren kan ik bij jullie betalen?

We bieden iDEAL, Paypal, CreditCard en achteraf betalen aan als betaalmogelijkheden.

Kan ik ook achteraf betalen?

Ja! via onze partner Billink kan je ook gemakkelijk achteraf betalen.

Mijn achteraf betaling is niet gelukt, hoe kan dit?

Billink checkt op basis van een aantal variabelen of zij de betaling goedkeuren of niet. Hier hebben wij geen invloed op. Probeer via een andere betaalmethode te betalen, of probeer het op een later moment nog een keer!

Overig

Eén van mijn shirts is kapot gegaan, wat nu?

We hanteren strenge productievoorwaarden en testen steekproefsgewijs shirts die uit onze fabriek komen met grote zorgvuldigheid. Het kan natuurlijk voorkomen dat er een fabricagefout doorheen glipt.

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Mijn bestelling kwam kapot/nat/gehavend aan, wat nu?

Vervelend! We willen natuurlijk dat je 100% tevreden bent over je ervaring met Wheel and Cotton. En daar hoort een net ontvangst van je bestelde t-shirts ook bij. E-mail ons de details en we nemen contact met je op.

Ik wil Wheel and Cotton opnemen in mijn assortiment in mijn eigen winkel of website, kan dat?

Wat ons betreft wel! E-mail ons je idee en we nemen contact met je op. Dergelijke aanvragen kun je e-mailen naar info@wheel-cotton.nl.

Ik heb een vraag die niet in deze FAQ staat. Hoe zijn jullie te bereiken?

Via ieder kanaal je maar wilt. Stuur ons een e-mail, Facebook bericht of bel één van onze collega’s op 085-06 40 080. We helpen je graag verder.