Zo vouw je een t-shirt op in minder dan 2 seconden

get propecia prescription Heb jij er ook zo’n hekel aan, het wegwerken van de was? Wij wel. Het lijkt vaak een karwei waar geen eind aan lijkt te komen. Dat moet sneller en handiger kunnen, dachten wij en dus gingen we voor je op zoek.

priligy sözlük Als snel kwamen we uit bij onderstaande video:

follow site In de video legt Dave Hax stap voor stap uit hoe hij binnen 2 seconden zijn t-shirts opvouwt. Dat wij niet de enigen zijn die op zoek zijn gegaan naar een snellere manier om t-shirts op te vouwen blijkt wel uit het aantal views van de video. Deze is inmiddels meer dan 15 miljoen!!! keer bekeken.

Zo vouw jij snel jouw t-shirts op:

cialis testimonials http://klmradio.com/?skj=pulsar-400-ns-price-in-bangalore-dating Stap 1:
Leg het t-shirt met zijn voorkant naar boven op tafel. Trek vervolgens twee denkbeeldige lijnen een vanaf de rechter schouder naar de onderkant van het shirt, den ander halverwege het t-shirt over de breedte.

follow http://murattatar.net/temel-ftp-komutlari.html/feed Stap 2:
Pak met jouw linker hand de stof vast waar de denkbeeldige lijnen die je zojuist hebt getrokken elkaar kruisen. Pak vervolgens met je rechter hand de onderkant van het shirt vast, op dezelfde hoogte als je linkerhand. Als het goed is zijn je handen nu gekruist.

cialis and alcohol http://aai-ny.org/~assur3/index.php/the-alfred-adler-institute/history Stap 3:
Het enige wat je nu nog rest is jouw armen weer in normale positie brengen en de rest van de stof van het t-shirt omvouwen. Het enige wat rest is zoals met alles wat simpel lijkt: Oefenen, Oefenen, Oefenen. Maar dat komt vast goed!