Een onzichtbaar t-shirt onder een overhemd dragen, hoe?

De eeuwige strijd tegen het doorschijnen

Wanneer jij overhemden draagt, herken je het vast: De doorschijnende randen van een t-shirt onder een licht overhemd. Niet verkeerd, maar het kan anders..

Veel mannen prefereren om onder hun overhemd een t-shirt te dragen. Een extra laag bescherming tegen kou of het transpireren. Wat jouw reden ook is, wanneer je een t-shirt onder een overhemd draagt wil je graag dat deze comfortabel zit en -misschien wel net zo belangrijk- onzichtbaar is en je dus geen aftekening van de mouwen en hals door het overhemd heen ziet.

Een onzichtbaar shirt onder je overhemd

Maar.. er is een oplossing! Want soms wil je toch gewoon een t-shirt dragen onder jouw overhemd,  en dat snappen we bij Wheel and Cotton maar al te goed. Daarom hebben we een speciaal onzichtbaar ondershirt ontwikkeld in de kleur Kaki. Door deze kleur is het t-shirt niet langer zichtbaar onder jouw lichte overhemd, waardoor het doorschijnen van de mouwen verleden tijd is. Tevens heeft het t-shirt een diepe v-hals waardoor je jouw t-shirt gerust met twee knoopjes open kan dragen!

Liever geen kaki kleur ondershirt? Wanneer je een donker overhemd draagt of het stiekem toch helemaal niet erg vindt dat men een stukje van jouw t-shirt ziet onder jouw overhemd, kies dan voor een wit shirt met diepe v-hals. Dit shirt sluit net als het onzichtbare ondershirt goed aan rondom je lichaam waardoor deze prettig zit onder je overhemd. Tevens zijn onze t-shirts extra lang, waardoor je ze comfortabel in je broek kan dragen, zonder dat ze er iedere keer uit kruipen.

Wat moet je met een ontzichtbaar ondershirt?

Wanneer je dagelijks een overhemd draagt zul je herkennen dat het prettig is hier een ondershirt onder te dragen. Maar wat je natuurlijk niet wil is dat deze zichtbaar is, want waarvoor koop je anders die stijlvolle blouse? Daarvoor is nu het onzichtbaar ondershirt te koop die comfortabel zit en onzichtbaar is onder jouw overhemd. Dit heeft de volgende voordelen voor jou:

  • Jouw normale witte t-shirt schijnt niet meer door jouw lichte overhemd!
  • Door de extra lengte van het ondershirt kruipt deze niet uit je broek en heb jij altijd een fijne warme onderlaag
  • Je houdt jouw overhemden langer fris doordat jouw onzichtbare ondershirt transpiratie opvangt en vervelende vlekken hierdoor voorkomt.

Hoe kies je jouw perfecte ondershirt?

Kies een ondershirt dat lekker aansluit om je lichaam, bij voorkeur een variant met 95% katoen 5% elastaan. Het elastaan zorgt ervoor dat het t-shirt iets elastisch is en daardoor fijn aansluit zonder de ademende kwaliteiten van katoen te verliezen. Vervolgens is de keuze aan jou! Ga je voor het onzichtbare ondershirt in de kaki kleur, of ga je toch voor het witte shirt. Welke zowel als ondershirt als normaal t-shirt te dragen is..

Bestel nu jouw ondershirt