Klub van Lange Mensen

http://mail.fullthrottleperformances.com/robots.txt De maatschappij wordt steeds beter ingericht voor lange mensen. Waar vroeger de standaardmaat voor deuren in woningen nog 201,5 cm was, is de maatvoering sinds het Bouwbesluit van 2012 230,5 cm. En dat is slechts één voorbeeld.

enter site “Kijkende naar het aantal kledingzaken, konden lange dames in de jaren ’80 maar bij één kledingzaak in Nederland terecht. Inmiddels kunnen zowel vrouwen als mannen op veel plekken voor passende kleding terecht. “ Aldus Rob Leurs-Kout, penningmeester bij Klub van Lange Mensen (KLM). Bijna alles is tegenwoordig in hoogte aan te passen.

Vliegtuigstoelen: Frustratie onder lange mensen

enter site Eén van de grootste frustratie onder reizende lange mensen zijn wel de blauwe knieën die beenruimte in vliegtuigen veroorzaken. De KLM (in dit geval niet de vliegmaatschappij) heeft een paar jaar geleden enkele studenten een ontwerp laten maken voor voorstelbare vliegtuigstoelen in de hoop dat vliegtuigmaatschappijen die zouden overnemen, maar daar was weinig interesse voor. Leurs: “Het clubblad gaat daarom nog elke maand naar Schiphol en andere vluchthavens.”

watch Onder lange mensen worden mannen van 1,90 meter en vrouwen vanaf 1,80 meter verstaan. In Nederland gaat het om 800.000 personen.

http://mail.davosim.com/robots.txt De Klub van Lange Mensen werd in 1958 opgericht door de inmiddels overleden Amsterdammer Albert Johan Kramer. Hij was zelf 2,40 meter.

Lid worden van de club

is generic levitra safe Ben je een man en langer dan 1,90 meter of een vrouw boven de 1,80? Dan kun je al lid worden van de Klub Lange Mensen. De club biedt veel voordelen; zo ontvang je een winkelgids waar je (web)winkels met langere / grotere maten kleding kunt vinden. Ideaal toch?

http://appleton.oxon.sch.uk/perfect-periscopes/img_0378/ http://www.klublangemensen.nl/

cialis otc (bron: parool.nl)