Hoe draag je een wit t-shirt?

Hoe draag je een effen wit t-shirt?

Laten we eerlijk zijn, van een wit t-shirt heb je er simpelweg nooit genoeg! Daarom hebben voor jou de ultieme stijlgids samengesteld zodat jij het maximale uit jouw verse basics kan halen!

1. Classic

Wanneer je een wit t-shirt kan dragen op zijn meest klassieke manier, dan kan je hem op iedere wijze dragen! Klassieke manier zeg je? Ja dan denken we aan de sterren als James Dean en Marlon Brando. Zij droegen een goed passend t-shirt in hun spijkerbroek: “Tucked In”. Niet voor niets worden deze mannen nog steeds genoemd als dé stijl iconen van de afgelopen 40 jaar!

Het is bewezen dat mannen die een goed passend wit t-shirt dragen,  aantrekkelijker bevonden worden door vrouwen, omdat het schouders en bovenlichaam helpt accentueren. Kies voor een shirt met een goede pasvorm, alleen zo zorg je voor dé klassieke look.

James Dean, het stijlicoon in zijn witte t-shirt. photocredit

2. Bomberjack

Je gaat geen klassieker t-shirt vinden dan het “crew neck” t-shirt. Dit t-shirt met aansluitende ronde hals is tijdloos en laat zich gemakkelijk combineren doordat het in lagen te dragen is met andere kledingstukken! Om deze reden houden we er bij Wheel and Cotton van om onze ronde hals t-shirt te combineren met een stijlvol (bomber)jack. De rondingen van de hals van zowel het t-shirt als bomberjack zorgen voor symmetrie en creëren dus een look die werkt voor elke gelegenheid!

photocredits: looktastic, Vaslucarewear, outfittrends

3. Trenchcoat

De jas die natuurlijk niet mag missen in jouw garderobe, de trenchcoat. Tegenwoordig te verkrijgen in alle kleuren die je maar kunt bedenken, in zomer en winter varianten. En het belangrijkste? Combineer hem met een wit shirt met wijde ronde hals en je bent klaar voor de strijd!

photocredits: looktastic, Vaslucarewear, outfittrends

4. Blazer

Voor wanneer je even geen zin hebt aan een overhemd. De Blazer is het voorkeurskledingstuk voor wanneer het nét even iets netter moet. Combineer hem met een wit shirt voor die klassieke look en draag hem bovenop een strakke chino of jeans. Done, good to go! Tip voor de zomer: Een blazer is uitstekend te combineren met een korte broek.

 

Photocredits: looktastic, Express, Mannenwereld

6. Korte broek

Last but not least en misschien nogal een open deur. Maar ook die trappen we graag in! De korte broek. Nu voor de zomermaanden is een wit shirt boven een korte broek natuurlijk dé go-to in jouw garderobe. Kies bij voorkeur voor een variant met een wijde ronde hals, dit geeft iets meer lijn aan jouw schouders en borst.

 

Photocredits: looktastic, Express, Weheartit, Trendhimuk

Zo draag je een extra lang wit t-shirt.

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren over hoe jouw witte t-shirts het beste te combineren zijn met andere items uit jouw kledingkast! Het enige wat rest is een aantal verse lange witte t-shirts als basis! Je koopt ze bij ons vanaf €14,95. Koop je er 3 of meer? dan krijg je standaard 10% korting!